home profil foto windsurfing länkar gästbok


profil: malun

Vem är den där malun? Vad är det för konstigt namn han har? Varför har han gjort den här hemsidan?
Det är många frågor som behöver besvaras och jag skall göra ett försök till detta på den här sidan...


För att börja från början så föddes malun den 20 augusti 1981 någonstans i en stad ofta kallad Göteborg. Redan som liten grabb (se bild) var malun ovanligt glad och nyfiken.

 

Han växte sakta men säkert, gick på dagis och började så småningom i skolan. Att studera var ett ansträngande företagande men malun kämpade alltid hårt.
1992 kom malun i för första gången i kontakt med windsurfing och året därpå köpte han sig sin första bräda. Malun har surfat mycket i sina dar, men på sista tiden har det tyvärr blivit lite mindre av den varan.

 

Julen 1996 köpte maluns familj sin första dator. Det var en stor händelse och malun blev genast mycket intresserad av den tekniska mackapären... Nu för tiden är malun nästan beroende av datorer och de upptar en stor del av hans fritid.

 

Det var maluns datorintresse som var avgörande för vilken utbildning han valde. Idag studerar han datateknik vid chalmers tekniska högskola i Göteborg. Tro det eller ej, men det var faktiskt där han fick sitt namn... malun alltså. Alla D-teknologer får ett inloggningsnamn till datorsystemet. Detta namn blir så starkt förknippat med vem man är att man tillslut börjar kallas för det.


Att malun skapade denna hemsida beror på att även han ville ha en personlig sida som ingen kommer att vara intresserad av...

Väldigt ofta är malun mycket glad. Det är han även på den här bilden:

Ha det gött!
/ malun

 

Upp

malun's area / profil